ماشین کشاورزی

ماشین کشاورزی

ماشین کشاورزی

Blog Article

صرف نظر از هزینه، این الکتروموتور صنعتی امتیازات عمده ای نسبت به موتور الکتریکی با استارت خازنی ندارد. این موتورها در انواع مختلف کاربری های پولی و تسمه ای مانند تسمه نقاله های کوچک و در پمپ ها، دمنده های بزرگ و کاربری های چرخ دنده ای به خوبی استفاده می شوند.

همانطور که قبل تر اشاره کردیم، قطعه ایی به نام اینورتر می تواند به شما توانایی تغییر فرکانس و دور شفت را دهد و عملکرد موتور را برای نیاز شما، شخصی سازی و بهینه کند.

محور الکتروموتور گردش را در جهت این میدان برآیند آغاز می کند. هنگامی که موتور به ۷۵ درصد دور مجاز خود می رسد یک سوئیچ گریز از مرکز پیچه استارت را از مدار خارج می کند. از این لحظه به بعد الکتروموتور تک فاز می تواند گشتاور کافی را برای ادامه کارکرد خود نگه دارد.

وجود اتصالی در مدار. با بررسی جعبه اتصالات، سیم ها و دوشاخه، از عدم وجود اتصال کوتاه اطمینان حاصل کنید.

معمولا در مواردی که نیاز به جریان ثابت وجود دارد، مانند فن و کویل ها، از این نوع موتور استفاده می شود. مزایا و معایب کلی این نوع موتور الکتریکی، به صورت زیر است:

با استفاده از ابزار مغار، سیم استاتور را از داخل سیستم خارج کرده و تعداد کلاف های خارج شده از دینام را بشمارید و به یاد داشته باشید.

.. را تامین کند، دقیقا کاری که توربین های بادی با چرخش خود ایجاد می کنند.

با قرار دادن بانک های مقاومتی (استارتر یا راه انداز) در سر راه این سیم پیچ ها، مقاوت روتور را می توان کم و زیاد کرده و جریان کشی موتور را به دلخواه تغییر دهیم.

این موتورها ساختمان پیچیده، راه اندازی مشکل، تعمیر و نگهداری با هزینه زیادی دارند و به همین دلیل به جز در موارد خاصی مورد استفاده قرار نمی گیرند و معمولاً از آن ها به عنوان مولدهای جریان متناوب استفاده می شود. قیمت انواع الکتروموتور سنکرون نسبتا مناسب است.

در صورتی که از تجهیزات الکتریکی و سیم پیچی دینام اطلاعات کافی ندارید، باید این کار را برون سپاری کنید.

در این شرایط، رعایت کردن اصول سیم پیچی دینام بسیار مهم است، زیرا با وصل کردن سیم ها به منابع برقی اشتباه، ممکن است فاجعه رخ دهد و یا حتی موتور شما بسوزد.

انواع دینام تکفاز همانطور که در بخش قبل اشاره شد، نیاز به راه انداز یا استارتر دارند. یعنی این موتورها سلف استارتر (خود راه انداز) نیستند. در انواع الکتروموتور های تک فاز کلاچدار، خازن ها به عنوان مراجعه به منبع استارتر عمل میکنند. با قرار گرفتن دوخازن در مدار الکتروموتور، پس از استارت، خازن راه انداز تا حدی در مدار می ماند که سرعت روتور به مقدار مناسبی برسد، سپس توسط سوئیچ سانتریفیوژ از مدار خارج می شود و الکتروموتور با خازن دائم کار میکند.

این به دلیل ویژگی اصلی دیگر یک موتور القایی واقعی ضروری است٬ یعنی اینکه یک بار ایجاد شده از طریق القای الکترومغناطیسی تنها منبع متحرک الکتریکی است که آرماتور دریافت می‌کند. اگر روتور دقیقاً با همان سرعت میدان مغناطیسی چرخان روی استاتور بچرخد‌، هیچ جریانی القا نمی‌شود و آرماتور برای تولید نیرو به منبع هیجان دیگری نیاز دارد.

جریان آرماتور موتور شما از طریق برسهای ساکن که در کموتاتور قرار دارند، موجب وارونه شدن و رفت‌وآمد جریان می‌شود و عدم وجود چنین برگشت جریانی، باعث می‌شود تا موتور شما متوقف شود.

Report this page